Kokon Zwo

Kokon Zwo produceert elegante maar draagbare (onder)kleding van natuurlijke materialen de waarbij de focus ligt op ecologische en duurzame samenwerking.

Elk natuurlijk materiaal, elke vezel, vooral zijde, heeft zijn eigen karakter. Onze ontwerpers zijn hierdoor geïnspireerd. Met de kennis van de natuurlijke eigenschappen van de goederen ontwerpen wij ongecompliceerde, elegante en draagbare kledingstukken met een zekere modieuze charme en verfijning.

En terwijl onze klanten met onze collecties een natuurlijk en bijzonder draagcomfort ervaren, zetten wij ook in op ecologische en duurzame samenwerking - en dat alles tegen eerlijke prijzen.

Less
Zijden hemden en shirts

Zijden Onderhemd Heren Kokon Zwo

kz-2505501
€ 69,90
Dit heren onderhemd van Kokon Zwo is gemaakt van 100% zijde in een prettig dragende kwaliteit van 110 gr/m2. Het hemd is licht getailleerd voor een perfecte pasvorm en heeft een comfortabele lengte. Het is bijna onvoelbaar, zo soepel en zacht is de zijde. Een unieke ervaring, we beloven het je!
Zijden hemden en shirts

Zijden T-Shirt Heren Kokon Zwo

kz-2505502
€ 99,90
Een zijden T-shirt is zo soepel en zacht dat je deze bijna niet voelt op je huid. Het T-shirt is gemaakt van 100% zijde van extra kwaliteit (110 gr/m2) en heeft een comfortabele lengte. Het is licht getailleerd voor een perfecte pasvorm. Het dragen van een zijden T-shirt is een unieke ervaring. Het is heerlijk verkoelend bij warme dagen en behaaglijk warm...
Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk