Indien het artikel met een defect is geleverd: neemt u s.v.p. zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw bestelling contact met ons op. Onze klantenservice zal uw melding verder afhandelen.

Het artikel is defect gegaan: in dat geval is de wettelijke garantie van toepassing.

Op alle artikelen die u bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. Naast de wettelijke garantie is ook de normaal te verwachten economische levensduur van het artikel van belang; het ene product gaat natuurlijk langer mee dan het andere.

Uw rechten tijdens de garantieperiode

Wanneer een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn zoeken we altijd naar een passende oplossing, bijvoorbeeld door een gratis reparatie of een nieuw artikel. Valt het probleem met het artikel onder gebruiksschade of is het artikel normaal gebruikt maar vertoont het slijtage? Dan vervalt het recht op gratis reparatie of een nieuw artikel.

Klacht melden - garantiebewijs

Uw bestelnummer is tevens het garantiebewijs van uw aankoop. Wanneer u aanspraak wilt maken op de garantie kunt u dit nummer opgeven aan onze klantenservice. Onze klantenservice zal uw melding verder afhandelen.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk