iDEAL

iDEAL biedt veel voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik
  • de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je rekeningoverzicht

Paypal

PayPal is een van de veiligste en meest efficiënte manieren om on-line te betalen. Je kunt met je PayPal-saldo of gekoppelde creditcard betalen. Transacties met PayPal zijn veilig.

CreditCard

Je kunt met de volgende CreditCards betalen bij inLuxe:

  • MasterCard
  • Visa

Apple Pay

Apple Pay is een handige, veilige en vertrouwelijke manier om te betalen met iPhone, iPad en Mac. Tijdens het betaalproces bevestig je je aankoop met de Touch / Face ID op je Apple-apparaat.

Bancontact / Mister Cash

Betalen met Bancontact/Mister Cash (voor onze klanten in Belgie) is eenvoudig, snel en veilig. Klik op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen bij het afronden van je bestelling.

Vooruitbetaling per bankoverschrijving

Je kunt het aankoopbedrag vooraf overmaken onder vermelding van je bestelnummer.  Nadat je de bestelling hebt bevestigd, ontvang je per e-mail een orderbevestiging. In deze orderbevestiging vindt je het totaalbedrag, bestelnummer en onze bankgegevens.

Wanneer we de betaling niet binnen 5 dagen na je bestelling hebben ontvangen, wordt je bestelling door ons geannuleerd.

Bankgegevens:
NL11 RABO 0151040400 t.n.v. inLuxe inSilk

IBANN: NL11RABO0151040400
BIC: RABONL2U

Achteraf betalen met Klarna

Met "Betaal later" van Klarna betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App.

Word je betaling door Klarna geweigerd?

Dat is natuurlijk erg vervelend. De reden daarvan is lastig te zeggen. Misschien ziet Klarna je niet als kredietwaardig of staan er nog rekeningen van Klarna bij je open. inLuxe weet de reden nooit en kan ook geen navraag doen bij Klarna. Ons advies is om contact op te nemen met Klarna, de helpdesk van Klarna is bereikbaar op 020 – 80 82 852

Google Pay

Met Google Pay betaal je gemakkelijk met de Google Wallet-app op je Android-smartphone. Kies de Google Pay-betaaloptie bij het afrekenen in onze webshop.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk