Voldoet je bestelling niet aan je verwachting en wil je het geld terug? Dat kan natuurlijk. Na ontvangst van je bestelling heb je 30 dagen bedenktijd om te bepalen of je de bestelling wilt behouden. 

Artikel in originele staat retour

We gaan er vanuit dat je bestelling in originele staat wordt geretourneerd (niet gedragen of gewassen, geen defecten of overmatige kreuk), in de originele verpakking en inclusief alle labels. Uiteraard kun je het artikel wel passen (met uitzondering van slips natuurlijk).

Ons retouradres

inLuxe Retouren
Rendementsweg 6
3641 SK Mijdrecht

Bij het retourneren van je bestelling de retourzending graag goed verpakken. Mochten er onverhoopt onvolkomenheden zijn, dan zal onze klantenservice contact met je opnemen.

Slips/onderbroeken/strings kunnen, wanneer de verpakking geopend is, niet worden geretourneerd

Bij het terugsturen van je bestelling kun je gebruik maken van het retourformulier (niet verplicht), deze vindt je hier (PDF).

Een artikel omruilen

Blijkt de maat of de kleur van je bestelling niet goed, dan kun je het artikel binnen de termijn terugsturen. Wij betalen dan het aankoopbedrag terug zodat je het artikel opnieuw kunt bestellen.

Garantie

Zijn er problemen met het bestelde artikel of wil je een beroep doen op garantie? Natuurlijk mag je van het gekochte artikel verwachten dat deze aan de bij het product horende kwaliteitseisen voldoet. Lees meer over de garantie op je aankopen

Volledige terugbetaling bij retournering of annulering

De consument heeft recht op volledige terugbetaling van alle kosten die hij heeft gemaakt om de bestelling geleverd te krijgen. Dit betekent dat ook de verzendkosten of andere bijkomende kosten die zijn betaald worden terugbetaald wanneer hij de bestelling in zijn geheel annuleert of retourneert. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de verzender.

Retour- en crediteringstermijn

De consument heeft na de dag van ontvangst van het product 30 dagen bedenktijd. Vanaf het moment van annulering dient hij de aankoop binnen 14 dagen terug te sturen. Het bedrag wordt binnen 14 dagen na het bericht van de annulering en/of retournering terugbetaald.

Terugbetalen met zelfde betaalmiddel

Bij annulering of retourzending wordt het aankoopbedrag terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel.

Bedrijven

Deze retour service is bedoeld voor consumenten en is niet van toepassing op zakelijke transacties.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk