Een stap naar een gezondere planeet

WoodYouCare De wereld waarin we leven, vraagt steeds meer om duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Bij inLuxe nemen we deze oproep ter harte. We geloven sterk in het idee dat het onze taak is om onze CO2-uitstoot te compenseren en onze impact op de aarde te minimaliseren. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met een fantastische partner: WoodYouCare.

Samen werken aan een groenere wereld

WoodYouCare is een organisatie die zich volledig inzet voor het herstel en behoud van onze kostbare natuurlijke ecosystemen. Dankzij hen krijgen we de kans om samen te werken aan een groenere en gezondere wereld. We hebben een bewuste keuze gemaakt om onze ecologische voetafdruk te verminderen door bomen te planten via WoodYouCare. Deze bomen staan niet alleen symbool voor leven en groei, ze zijn ook essentieel in de strijd tegen klimaatverandering.

Elke geplante boom telt

Elke boom die we planten, helpt bij het herstellen van bossen, het behoud van biodiversiteit en het absorberen van CO2 uit de atmosfeer. Dit helpt op zijn beurt weer om de CO2 voetafdruk van ons bedrijf te verminderen. Het is onze manier om iets waardevols terug te geven aan de aarde die ons zoveel heeft gegeven.

Als organisatie planten wij iedere maand 5 bomen om de CO2 uitstoot van onze aktiviteiten te compenseren. Bekijk hier de bomen in ons bos.

Trots op onze impact

We zijn trots op de impact die we samen met WoodYouCare kunnen maken. We streven niet alleen naar een groenere wereld, maar ook naar meer bewustzijn bij onze klanten, partners en gemeenschappen. We hopen dat onze inspanningen anderen zullen inspireren om ook bewuste keuzes te maken en hun steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Toegevoegd aan vergelijk