Kortingsvoorwaarden

De kortingscode kan alleen bij inLuxe worden gebruikt en is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes, kortingsacties of kadobonnen.
 
In voorkomende gevallen kan de kortingscode niet gebruikt worden tijdens een specifieke promotionele actie. Kortingscodes kunnen niet worden gebruikt voor de aanschaf van kadobonnen.
 
Bij twijfel of vragen kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.
 

Kadobon

De kadobon kan alleen online bij inLuxe of inSilk worden gebruikt.
 
De kadobon kan alleen worden gebruikt op een inLuxe of inSilk website voor betalingen in Euro's. De kadobon kan slechts eenmaal worden gebruikt en kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingscodes of kortings acties.
 
De kadobon kan niet worden gebruikt tijdens een specifieke promotionele actie. Kadobonnen kunnen niet worden gebruikt voor de aanschaf van kadobonnen.
 
Het is mogelijk dat een minimumbedrag moet worden besteed om deze kadobon te kunnen verzilveren. Het is de verantwoordelijkheid van de houder van de kadobon om het volledige bedrag te gebruiken voordat de kadobon vervalt. De vervaldatum is op elke kadobon vermeld en ongebruikte kadobonnen zijn ongeldig na deze datum. Een ongebruikt bedrag kan niet gerestitueerd of gebruikt worden als de geldigheidsdatum van de kadobon vervallen is.
 
inSilk of inLuxe aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor zoekgeraakte kadobonnen. Bij twijfel of vragen kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.
SERVICE
Retouren
Uw privacy / AVG
Veel Gestelde Vragen
Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden
OVER ONS
Contact
Over inLuxe
Partners
Klantenservice
Stuur Email
BESTELLEN
Bestelprocedure
Telefonisch Bestellen
Wijzigen Of Annuleren
Verzenden, Verzendkosten
Verzenden Naar Buitenland
GARANTIE
Uw garantie
Retourneren
Webshop Keurmerk
LINKS & PARTNERS
Partners
inSilk - inGlamour
inForet - inShops
naar website
voor mobiel