terug naar het artikel
home > ambassador 1867

Ambassador 1867

Het is het jaar 1867. De culturele en industriële invloeden van de Zuid-Europese landen zijn in Denemarken voelbaar. Een inventief Deense bedrijf raakt geïnspireerd door de Zuid-Europese mode en introduceert een hoogwaardige pyjama voor de Denen.

De pyjama's en ochtendjassen van Ambassador zijn verhuisd naar onze andere webshop BioModa.nl, gebruik de volgende links voor een overzicht van Ambasador 1867:

Ambassador Pyjama's

Ambassador Ochtendjassen

Voor de pyjama wordt het merk "Ambassador" gekozen en deze merknaam groeit al snel uit tot een betrouwbaar en gevestigd merk in Denemarken; de Denen omarmen het comfort van de pyjama. Vandaag de dag is de naam "Ambassador 1867" een naam die staat voor kwaliteit, comfort en ervaring en is in Denemarken stevig verankerd in de nachtmode.

Ambassador 1867 is een innovatief merk met het oog op draagcomfort, stijl en kwaliteit voor mannen van alle leeftijden.

De Ambassador pyjama - een klassieke hit

Ambassadors 1867 combineert de Zuid-Europese traditie van de lichte klassieke pyjama met de degelijke Scandinavische stijl waarbij de minimalistische snit centraal staat. In Denemarken is de pyjama een standaard onderdeel van de garderobe. Een pyjama wordt geassocieerd met totale ontspanning en het prettige gevoel gezellig met familie thuis te zijn bij een knapperende open haard met warme dranken in de schoot.

Productlijn van Ambassador 1867

Ambassador biedt het complete pakket nachtmode: klassieke pyjama's, nachthemden en boxershorts van hoogwaardig katoen. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid, vernieuwd en geoptimaliseerd, waarbij de ontwerpers per seizoen rekening houden met mode en trends, maar toch altijd klassieke look terug laten komen.

Klassieke nachtmode van Ambassador 1867; voor liefhebbers van nachtmode en loungewear in stijl!

de producten van Ambassador 1867 vindt u in de volgende categorieën:

terug naar het artikel
SERVICE
Retouren
Uw privacy / AVG
Veel Gestelde Vragen
Privacy Verklaring
Algemene Voorwaarden
OVER ONS
Contact
Over inLuxe
Partners
Klantenservice
Stuur Email
BESTELLEN
Bestelprocedure
Telefonisch Bestellen
Wijzigen Of Annuleren
Verzenden, Verzendkosten
Verzenden Naar Buitenland
GARANTIE
Uw garantie
Retourneren
Webshop Keurmerk
LINKS & PARTNERS
Partners
inSilk - inGlamour
inForet - inShops
naar website
voor mobiel